panorama_village

I september 2018 händer det igen! Då åker vi återigen till södra Frankrike, där vi för 15:e gången i ordningen håller vår extremt njutningsspäckade fortsättningskurs i kärlek och sex för par – Livets Goda!

Vi erbjuder denna gång vår lyxigaste kurs i ett överdådigt renässanspalats från 1500-talet, ca 2,5 mil från Avignon.

bildcollage_3

Några av de underbaraste upplevelserna som vi brukar erbjuda på vår kurs Livets Goda återkommer vi till även här, eftersom de passar så bra i detta kursformat. Vi varvar hela tiden tantriska sex- och kärleksövningar med fantastiska måltider och spännande utflykter. Vinprovningar på lokala vingårdar, restaurangbesök, erotisk fest och mer därtill.

bildcollage_2

Få platser kvar – skynda på att anmäla!

I skrivande stund har sju par redan bokat – redan innan vi har hunnit skicka ut ett nyhetsbrev om kursen! Det finns plats för max åtta par, så det kan definitivt vara dags att kolla almanackan för september…

bildcollage_4

Livets Goda är ett koncept som vi inte gärna vill ändra på alltför mycket. Men nu är vi som sagt på en ny plats, som erbjuder helt nya möjligheter. Med andra ord kan även ni som har varit med förr få uppleva helt nya sensationer om ni hänger med igen! Det finns alltid nya saker att upptäcka, nya lekar att uppleva, nya människor att lära känna. Man blir aldrig fullärd. Det återkommande temat är alltid att maximera njutning, genom lek, sköna sinnesintryck, härliga möten, vila och kärlek!

bergknalle

Chateau Garreau var underbart – men boendet på vår nya destination får oss alla att känna oss som kungar, drottningar, markiser och kejsarinnor. Rena sagoslottet, något av det mest spektakulära vi besökt – detta gäller såväl allmänutrymmen som de privata sovrummen. Chateau Garreau var en elegant herrgård – detta är i sanning ett slott, ett palats.

Detta palats har en nästan 500-årig historia – där finns t.o.m. en äkta fängelsehåla! Palatset ligger på sluttningarna till en höjd, och utsikten över landskapet kan få vem som helst att tappa andan. Som grädde på moset finns även högst upp på kullen en medeltida borg från 1100-talet, som man lätt når genom att gå en stig som passerar palatset. Måste upplevas.

Vi vill förstås utnyttja den spektakulära miljön, med en härligt dekadent erotisk fest, kanske med maskeradtema. Självklart kommer det att finnas möjlighet att ha en liten improviserad erotisk fotokurs, som tidigare år – denna gång med ännu fler fantastiska fotomiljöer att välja mellan.

mat

Maten är alltid en av höjdpunkterna på denna kurs, liksom den lokala vinkulturen, och det vill vi inte ändra på! Vår franske kock Régis Chevrot bjuder dagligen på läckerheter av sällan skådat slag – naturligtvis med det franska köket i grunden. Regis var vår kock på Chateau Garreau 2016, och vi var så enormt nöjda med hans fantastiska matlagning då, så han är med även 2018!

Området runt slottet är känt för sina viner, och vi kommer garanterat att bjuda på en hel del goda viner under kursveckan. Delikata franska ostar kan vi också lova att det blir ett gott sortiment av. Den kulinariska njutningen är med andra ord på topp, som alltid på våra kurser i Frankrike!

bildcollage_5

Ni kan förlänga njutningen lite till! Vi erbjuder också ett B&B-arrangemang på slottet. Det finns möjlighet att stanna kvar efter kursen – för er som vill njuta ännu mer! Ni kan njuta av slottet, omgivningarna, naturen, maten, vinerna och varandra. Stanna en dag eller fler! Kontakta oss om du är sugen på det, så ordnar vi alla nödvändiga arrangemang.

bildcollage_fest_cj

Annonser