The Crew

Calle & Jennie RehbinderCalle & Jennie Rehbinder
Med mer än 300 kärlekskurser i bagaget är det ingen överdrift att påstå att Calle och Jennie har mycket god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad.

Utöver detta arbetar både Calle och Jennie konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, samt att de håller föredrag i samma ämnen, samt erbjuder privat coaching för enskilda och par.

Tunn röd linje

Calle RehbinderCalle Rehbinder
Calle är en erfaren kursledare sedan många år tillbaka, i flera olika ämnen som berör och involverar personlig utveckling, kommunikation, relation, uttryck och process – som t.ex. teaterimprovisation, shamanism och sex.

Calle har skrivit mycket om sex, erotik och relationer i flera olika tidskrifter, och är en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor.

Calle är också en uppskattad coach, särskilt gällande relationer, kärlek och sexualitet – för såväl par som enskilda personer. Calle har även arbetat med shamanistiska tekniker i över 20 år, och höll under en tioårsperiod mycket populära trumresor regelbundet i Stockholm – något han sedan våren 2016 har kommit igång med igen, regelbundet.

Calle är också fotograf, författare, bildkonstnär m.m., och därtill upphovsman och redaktör för den konstnärliga och filosofiska erotiska hemsidan Cirkus Eros, samt bloggen TantraBlog.

Du hittar mer av Calles fotograferande på hans fotosida; Carl Johan Rehbinder Photo Gallery, och du kan hitta mer om Calles erotiska novellsamling på sidan Cirkus Eros – boken.

Tunn röd linje

Jennie RehbinderJennie Rehbinder
Jennie är en synnerligen kompetent kursledare i ämnen som rör sexualitet, kärlek och relationer, och skriver även en del om dessa ämnen, samt att hon även coachar kvinnor och par.

Jennie har studerat sexologi, och studerar numera till socionom på Ersta-Sköndal.

Jennie ger också behandlingar i taktil stimulering, som du kan läsa mer om på Jennies sida Taktilen.

Utöver detta har Jennie också en hemsida om kvinnlig sexualitet – Jennie Rehbinder – YONI.

Tunn röd linje

Régis ChevrotÖvriga i vår lilla stab:
I köket burkar vi ha professionella kockar som dagligen bjuder på underbara läckerheter, ofta ur det franska köket.

I september 2018 har vi Régis Chevrot i köket. Han var kock på Livets Goda 2016, och vi var så oerhört nöjda med hans matlagningskonst att han är med även kommande kurs.

Läs mer om Régis på hans egen hemsida! »

Tunn röd linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare