Om kursen

Om Livets Goda

Livets Goda är en exklusiv parkurs, en forsättning, som alltså vänder sig till er som redan gått någon av våra större kurser, som Gudomlig Njutning eller Kärleksfull Beröring – eller kanske tillsammans med din partner på TANTRALILA, Kinky Passion eller någon annan av våra kurser. Att ni har varit med på någon av våra kurser tidigare är alltså en förutsättning för deltagande på Livets Goda, eftersom ni då kan tillgodogöra er kursen mycket bättre – det blir också en mer uppsluppen och skön stämning om samtliga deltagare redan känner oss, vår attityd och vår pedagogik. Alla är väl förberedda.

På Livets Goda dyker vi djupt in i kärlekens mysterier – bl.a. genom djupgående praktik av tantriska övningar, olika former av erotisk stimulans, roller och lekar för att förhöja kärlekslivet, med sinnlighetsövningar, erotisk massage, samt en överdådig erotisk fest. Ytterst sett syftar allt vi gör till att du som deltar ska få en fördjupad kärleksrelation, en starkare innerlighet och närvaro, och mer njutning i livet!

Liksom vår grundkurs Gudomlig Njutning innehåller kurspassen på Livets Goda en kombination av teori och praktik – det blir dock betydligt mindre teori, och mycket mer fokus på praktiska övningar, i vilka teorin är mer integrerad i de övningar och lekar vi gör.

Tanken med att hålla kursen på ett slott i södra Frankrike är förstås att vi ska kunna ägna vår tid åt att hängivet och hämningslöst njuta av livet – på alla plan. Vi bor i vackra rum, äter delikat mat, badar och solar, besöker minst en lokal vingård för att smaka på lokala viner, njuter av erotiskt festande, och dessutom utvecklar vi oss själva på erotiken, kärlekens, och relationernas område. Vi förfinar våra sinnen och lever i nuet.

Tunn röd linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare