Aktuella kursdatum

Nästa kurs:
Kursdatum för 2020 ej bokat
Livets Goda återkommer 2021

Tag gärna en titt på vår nya tantrakurs i södra Frankrike:
Fri att Älska

Tunn röd linje

Reservplats:
Om det skulle råka bli fullbokat innan ni hunnit anmäla er kan det ändå löna sig att ställa sig som reserv, ifall något av de bokade paren skulle få förhinder och vara tvungna att avboka. Det är inte helt ovanligt att det händer.
Tunn röd linje

Kursstart / tider:
Onsdag är ankomstdag och första kursdag (det går tyvärr inte att komma tidigare, på grund av ett annat evenemang på slottet). Vi börjar från ca 13.00, då vi bjuder på välkomstdrink och en härlig lunchbuffé – och så får ni landa i era rum, kanske ta ett dopp i poolen eller en drink på någon av slottets verandor.

Första kurspasset börjar senare på onsdag eftermiddag, med ett lekfullt kurspass då vi sätter stämningen och lär känna varandra. Sedan varvar vi kurspass med andra upplevelser, som delikata måltider, utflykter m.m.

Bed & Breakfast – ju längre tid man kan vistas på slottet, desto mer får man njuta. Därför erbjuder vi er deltagare en möjlighet att sträcka ut er vistelse på slottet genom att stanna en eller ett par dagar efter kursen, något vi kallar B&B – ett underbart erbjudande!

Söndagen är sista kursdag, samt officiell avfärdsdag. Kursen börjar alltså på onsdag, och avslutas officiellt i och med lunchen på söndag. Det går dock som sagt att stanna kvar en dag eller två (kanske tre). På söndag kväll serveras ingen mat på slottet, men det kan då vara trevligt att besöka någon av de lokala restaurangerna. Så – om ni inte vill eller kan stanna någon dag extra kan det alltså vara bra att boka biljetten hem från närmaste flygplats (Nimes, Avignon, Montpellier eller Marseilles) till söndag kväll (eller sen eftermiddag).

Tunn röd linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare