Frågor & Svar

Vi får väldigt många frågor om alla våra kurser, och istället för att tillbringa timmar vid datorn eller i telefon för att svara på samma frågor om och om igen, så har vi gjort en sammanställning för varje kurs, med svar på de oftast förekommande frågorna vi får.

Om det är något du känner att du vill veta, som vi inte ens ger tillräckligt svar på här, så får du förstås gärna höra av dig. Skicka ett e-brev till info@cirkuseros.nu, så ska vi försöka svara på dina frågor.

Tunn röd linje

Vad tar ni upp för ämnen på kursen?
Vi dyker in i hur man kan uppnå extatiska tillstånd, genom vilka vi får redskap för att få verkligt omvälvande sexuella upplevelser, som påverkar oss på djupet. Vi utgår från att flera dagars intensiv njutning är personlighetsutvecklande.

Vi använder oss av en mängd olika tekniker, såväl urgamla tantriska och shamanistiska trans- och extastekniker som modernare påfund, och det kommer att handla om andning, rörelse, ljud, energiprojektion, olika former av intensivt stimulerande beröring och sensationer, meditation – allt i kombination.

Det tantriska gränsöverskridandet finns med som en komponent, liksom en lekfull introduktion till olika aspekter av BDSM. Du kommer att få många möjligheter att tänja på dina gränser, och vidga ditt livsrum – alltid med 100 % frivillighet, samtycke, respekt och medvetenhet, förstås.

Tunn röd linje

Är detta en tantrakurs?
Både ja och nej. Det beror lite på hur man definierar tantra. Det finns en mängd olika sorters tantra, och en stor del av de tekniker och övningar vi praktiserar är tantriska. Dock, eftersom vårt fokus inte är själva redskapet, snarare än målet – ökad lust, kärlek, närvaro och njutning – kallar vi inte kursen en Tantrakurs, och vi krånglar inte till kursen med sanskrittermer och avancerade tantratekniker. Dessutom kommer en hel del av de övningar och tekniker vi praktiserar från väldigt olika håll – från Kama Sutra och Tao till shamanism och teaterträning.

Målet är inte att vi ska bli tantriker allihop. Målet är att vi ska bli lyckligare, mer levande, mer närvarande – därför kallar vi inte kursen en Tantrakurs – även om vi tekniskt sett skulle kunna göra det.

Tunn röd linje

Hur många deltagare är med på kursen?
Vi vill helst ha minst 6 par för att få den rätta gruppkänslan och dynamiskt flöde. Och så måste det gå ihop ekonomiskt också, förstås.

Vi har satt ett övre tak på 8-9 par, eftersom det är maximalt vad vi får plats med i den lokal vi håller kursen i, och vi anpassar oss överlag efter just vad rummet tillåter. Men 6-9 par är också ett bra antal för att kunna bibehålla intimitet och trygghet i gruppen, och så att varje deltagare får utrymme att uttrycka sig. Blir det för många tappar man lätt intimiteten. Det handlar om gruppdynamik och trygghet.

Tunn röd linje

Hur anmäler man sig till kursen?
Se sidan Kursanmälan för all info du behöver.

Tunn röd linje

Vad kostar det?
Se sidan Kursavgift för all nödvändig information om kursavgiften, eventuella tillägg för specifika önskemål m.m.

Tunn röd linje

Ingår resan i kurspriset?
Nej – vi är inte en resebyrå. Och vi vill också hålla det öppet för kursdeltagare att själva välja ressätt. Deltagare kommer därtill från flera olika länder, vissa tar sig till platsen med bil, eller med flyg, eller tåg – eller annat sätt.

Se gärna sidan Detta ingår / ingår inte för att få mer detaljerad information om vad som faktiskt ingår och vad som inte ingår i kursavgiften.

Tunn röd linje

Hur bor man på orten?
Var vi än håller våra kurser ser vi till att rummen är vackra, komfortabla, och att vi över huvud taget vistas i en smakfull miljö som inbjuder till njutning och kärleksfullt umgänge. Det är liksom själva grejen med Livets Goda.

Tunn röd linje

Bjuder ni på mat också?
I kurspriset ingår samtliga måltider som vi äter på slottet – frukost, lunch och kvällsmat. Vi bjuder även på mellanmål – kaffe & te, bröd, frukt, choklad, juice, ost, och annat smått och gott i pauserna.

Det enda ni får stå för själva är det fåtal måltider som vi har utanför kursgården. Då får alla stå för sina egna notor. Det kan exempelvis bli någon middag på restaurang, eller besök på någon marknad.

Tunn röd linje

Hur lång är kursen?
Det kan variera från kurs till kurs, men det vanligaste är att vi håller kursen under 4-5 dagar. Tag reda på mer om det på sidan för Aktuella kursdatum.

Ibland finns det möjlighet att komma tidigare och/eller åka senare, och att man kan ha B&B under tiden före och/eller efter kursperioden. Det hänger på hur tätt inpå det är andra evenemang på platsen. Läs mer om våra B&B-arrangemang på sidan B&B – ett underbart erbjudande!

Tunn röd linje

Vad är det för slags människor som går er kurs?
Förmodligen samma slags människor som går våra andra parkurser. Med anda ord – alla slags människor – direktörer, konstnärer, lagerarbetare, bibliotekarier, långa, korta, tjocka, smala, äldre, yngre. Folk från landet, småstäder och storstäder – par från Sverige, Norge och Danmark – och andra länder därtill.

Gemensamt för samtliga kursdeltagare kan väl sägas vara är ett öppet sinne, nyfikenhet, och en vilja att utvecklas som människor i relation till sig själva och andra, och naturligtvis ett starkt intresse för att utvecklas sexuellt och känslomässigt. En stark önskan att njuta av livet fullt ut bör nog också vara en kvalitet som alla våra kursdeltagare delar, mer eller mindre.

Tunn röd linje

Vilka åldrar har deltagarna som regel?
Åldersspannet på Livets Goda brukar ligga mellan 35-60. Ganska brett alltså. Men vi har haft flera såväl yngre som äldre kursdeltagare. Vanligen är det folk som har en del livserfarenhet, och vill utveckla sin förmåga till njutning.

Enligt modernt västerländskt tänkande har vi människor vår sexuella topp när vi är unga, men det gäller ju bara fysisk prestationsförmåga. Enligt österländska traditioner kan man bli bättre och bättre med åren, med ökade insikter och kunskaper, och en förfinad känsla för både givande och tagande. Nu finns det också västerländsk sociologisk forskning som visar att de som upplever sig ha allra bäst sexliv är i åldrarna 55-65. Med andra ord – sexuell njutning är något som kan bli bättre och bättre med åren, om man bara vill.

Tunn röd linje

Kan jag vara med på kursen om jag har mens?
Mens behöver absolut inte vara ett hinder för kursen – såvida man nu inte har en skitjobbig mens som gör att man blir helt utslagen. Men då kan man ju å andra sidan inte göra något annat heller.

Om man blir väldigt känslomässig av sin mens (typ PMS), så behöver det inte heller innebära några problem. Tanken med denna kurs är att vi ska skapa en såpass trygg atmosfär att alla ska kunna vara öppna, sårbara, känslosamma och nakna inför varandra, på alla nivåer.

Vad gäller kursens innehåll ska mens (som inte är alltför riklig) absolut inte behöva vara ett hinder. Penetrativt sex är inte alldeles nödvändigt för att kunna ta del i kursen fullt ut. Jennie har flera gånger haft mens då vi har haft kurs, och det har gått hur bra som helst, helt utan problem.

Vi ser menstruationen som en viktig och kraftfull del av kvinnans sexualitet, som bör respekteras och hyllas.

Tunn röd linje

Kan man vara med på er kurs om man är singel?
Livets Goda är en parkurs, som alltså exklusivt inriktar sig på par, så på dessa kan man inte vara singel. Hur man är ett par lägger vi oss inte i. Vi kollar inte äktenskapslicenser, om man säger så. Så vill du komma med din KK har vi inga invändningar mot det.

För kvinnor – såväl singlar som de som lever i en relation – rekommenderar vi Jennies dagkurs för kvinnor YONI.

För män – såväl singlar som de som lever i en relation – rekommenderar vi Calles dagkurs för män Mandom, Mod & Morske Män.

Utöver dessa kurser har vi flera andra kurser där både par och singlar kan delta, som t.ex. vår lekfulla tantrakurs TANTRALILA, eller vår minst lika lekfulla BDSM-kurs Kinky Passion. Dessa kurser är inte parinriktade som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, Kärleksretreat eller Livets Goda. De handlar mer om den egna personen – dina egna gränser, din egen sexualitet, din egen upplevelse.

För mer personliga frågeställningar kan du även besöka Calle och/eller Jennie för privat rådgivning och erotisk coaching. Vi anordnar även vid behov och önskan privata mini-kurser.

Tunn röd linje

Skall kursdeltagarna vara nakna hela kursen? Varför det?
För dig som har gått vår grundkurs Gudomlig Njutning är detta förstås en helt onödig fråga – du vet ju redan varför, och att det inte är något konstigt, farligt eller läskigt med att vi inbjuder till fysisk såväl som själslig, emotionell och intellektuell nakenhet. Det finns därtill en pedagogisk poäng med fysisk nakenhet, något vi har mycket goda erfarenheter av från alla våra kurser. Och självklart är det 100% frivilligt att vara naken eller påklädd, när du vill och önskar. Ingenting är obligatoriskt.

Det största hindret för ett bra sexliv är vanligen skam, skuld och negativ självbild – så istället för att upprätthålla en fortsatt skamladdad kroppsupplevelse, vill vi inbjuda till och uppmuntra den fantastiska frihetskänsla som de allra flesta brukar känna när de plötsligt befrias från kravet på ”anständig klädsel”.

Det är naturligt och skönt att vara naken. Det är förlösande, befriande – och praktiskt, eftersom kursen trots allt till stor del handlar om sexualitet och fysisk njutning, vilket förutsätter en god relation till kroppen. Vi vill över huvud taget bejaka nakenhet, glädje och njutning, samt stolthet över den egna kroppen.

Därför inbjuder vi till fysisk nakenhet under kursen, för att bryta ner den här skammen, och öppna upp för en mer positiv självbild gällande den egna kroppen. Och eftersom vi alltid väljer kursgårdar som ligger isolerat från omgivningen går det alldeles utmärkt att praktisera nudism även på fritiden, så länge det sker inom området. Inga baddräktskrav i poolen, med andra ord… 🙂

Vår erfarenhet av nakenhet i grupp är att så fort man kommer över en inledande blyghet, så är det inga problem sedan. Vem har inte bastat eller badat näck i grupp? Just detta att alla gör samma sak gör att det inte känns så utsatt och läskigt. Snarare tvärtom, faktiskt. Våra kursdeltagare brukar alltid fascineras av hur trygga och självklara de känner sig i att vara nakna tillsammans, och folk brukar även fortsätta vara nakna mellan kurspassen, på ledig tid.

Vi lägger mycket energi och arbete på att skapa en varm, trygg och tillåtande stämning i rummet och gruppen. Vi vill ge dig chansen att få uppleva den fantastiska trygghet som kan uppstå när man låter alla masker och murar falla, när vi alla är nakna inför varandra – såväl fysiskt som känslomässigt, intellektuellt som själsligt.
Ingen ska behöva känna sig ”fel”, eller generad, eller utsatt.

Det enda sättet att växa som människa är att ge sig ut på okänd mark. Och det kräver mod. Ibland mer, ibland mindre – men ju mer du satsar, ju större kan du vinna. Så vi vill gärna utmana kursdeltagarna att spränga en och annan gräns för sig själva. Annars har kursen ju inte varit till särskilt stor nytta… 🙂

Vi ägnar oss ofta åt praktiska övningar, då vi prövar bl.a. olika smektekniker på partnern, att hitta olika erogena zoner m.m., olika former av beröring, massage, lekar, andningsövningar m.m. – allt för att öka kroppens förmåga att njuta och uppleva. Då är det i allra högsta grad ändamålsenligt att vara naken. Om vi t.ex. pratar om erogena zoner, G-punkten, samlagsställningar etc. så är det helt enkelt lättare att demonstrera och pröva än att alltid hålla allt så teoretiskt. Det handlar ju faktiskt om både kropp och själ, om man säger så.

Sex är kul, hälsosamt, skönt, helande, närande, kärleksbefrämjande och nyttigt på alla sätt och vis. Sex är inte farligt. Inte farligare än att äta, sova och andas. Och absolut inget att skämmas för – det vill vi gärna understryka.

Allt vi gör på våra kurser är 100 % frivilligt. Det finns självklart inga krav på att någon ska behöva göra något som man inte vill. Ingenting på kursen är obligatoriskt. Varje individ måste sätta sina egna gränser där hon eller han vill ha dem. Så är man blyg kan man ju alltid spara en del övningar till dess att man kommer hem.
Vi vill dock inte sätta de yttre gränserna för snävt. Varje individ måste ta ansvar för sig själv, och varje par har ju sina överenskommelser och vanor.
Med andra ord – du och din partner bestämmer själva hur långt ni vill gå.

Som sammanfattning kan man säga att det vore väldigt opraktiskt, kontraproduktivt, och förmodligen väldigt otillfredsställande, om vi alla hade kläder på oss hela tiden, och om vi bara pratade teorier och gav hemläxor.
Då skulle vi i själva verket bidra till att förstärka problemet, snarare än att lösa upp dem.

Tunn röd linje

Har deltagarna sex i kurslokalen?
Detta är en kurs med betoning på sex och kärlek, så det vore på sätt och vis en smula underligt om kursdeltagarna inte skulle ha någon sexuell aktivitet alls i lokalen.

Och – det är en definitionsfråga. Vad betraktar du som sex? I vår ”moderna” kultur är vi på grund av gammaldags barnalstringsmoral väldigt penetrationsfixerade, och tror att sex är just det – penetration. Och så den livsviktiga utlösningen förstås. Därför brukar frågan om huruvida det blir sex egentligen handlar om huruvida det blir penetration och samlag eller ej. Men sex är ju så oändligt mycket mer än så, och penetration och utlösning är ju egentligen bara livsviktigt och oumbärligt vid befruktning.

Vi förväntar oss alltså inte att deltagarna har samlag i kurslokalen. Däremot är det självklart oundvikligt att vi är sexuella med varandra, inom paren. Och inget är ju förbjudet, så länge det sker med respekt och samtycke – ibland blir man ju bara så himla kåt och vill knulla, och det har vi inga invändningar mot. Tvärtom. Men – en intensiv blick och ett djupt andetag kan också vara extremt erotiska. Och när vi avhandlar ämnen som erogena zoner, G-punkten och sensuell beröring, så är det naturligtvis lättare att demonstrera och pröva själv, rent tekniskt och praktiskt, än att hålla det teoretiskt. Sen prövar du själv i den grad du själv vill, förstås.

Smekningar och andra former av beröring kan också vara oerhört sensuella, utan att för den skull bli direkt sexuella. Fjäderlätt beröring kan ge starka sensationer som inte alls är sexuella, men ljuvligt njutbara ändå.

Vi tycker alltså INTE att allt måste vara sexuellt. Det viktiga är att du kommer i mer harmoni med dig själv, att du blir öppnare och mer flödande, mer levande, mer lekfull och kärleksfull. Dock tycker vi att sexualiteten måste tas på allvar. Sex är viktigt, något av det viktigaste som finns, och därför vill vi fokusera på sex, använda oss av den kraft som finns i sexualiteten, befria den och låta den flöda.

Vi är öppna för alla former av övningar och aktiviteter på kursen, så länge det är i linje med kursens mål, och så länge ingen känner sig otrygg eller brydd av situationen. Det är väldigt viktigt, så därför vill vi gärna ta det lite mjukt – inte minst eftersom det alltid finns kursdeltagare som är mer känsliga, och kanske blyga. Det måste vi alltid ta hänsyn till. Samtidigt vill vi också uppmuntra en ömsesidig tolerans, att de som är lite mer ”vilda” och lössläppta också ska få komma till uttryck utan skam.

På en fortsättningskurs som denna kan man förstås ta ut svängarna lite mer. I praktiken har alla som går Livets Goda varit med på någon av våra andra kurser, och då har man vant sig vid en sexuellt avspänd och tillåtande atmosfär, varför de flesta kursdeltagare gärna är öppet sexuella utan skam eller genans.

Det är dock viktigt att åter påpeka att det över huvud taget inte ställs några specifika krav, vare sig på vad man inte får göra eller vad man ”bör” göra (förutom det där med samtycke, förstås). Det är helt upp till varje par att avgöra. Stämningen kan dock bli väldigt erotisk och varm (både fysiskt och känslomässigt), så det finns förstås utrymme för de som vill bli mer erotiska att få vara det. Men du behöver alltså inte vara rädd för att du någonsin ska bli tvungen att göra något du inte vill.

Det enda krav som ställs är att alla tar väldigt stor hänsyn till varandra, och respekterar varandras integritet. Tystnadsplikt är en självklarhet – att man inte pratar vidare om att ”den och den personen gjorde det och det” o.s.v., liksom att man låter var och en få vara i sin privata zon så mycket som man vill och behöver.

Respekt – Hänsyn – Omtanke – Medkänsla – Samtycke.
Bra grejer att ha med sig i livet som helhet, och självklara ingredienser i en kärlekskurs.

Det finns inget som är vare sig förbjudet eller obligatoriskt på våra kurser, så länge det sker med samtycke, mellan vuxna människor.

Tunn röd linje

Förekommer det att kursdeltagare får orgasm i kurslokalen?
Ja, det förekommer att kursdeltagare får orgasm, och det är förstås bara trevligt, även om det nu inte nödvändigtvis är det huvudsakliga målet med övningarna. Det är alltså lika O.K. att inte få en orgasm, om det är det du föredrar för tillfället.

Det finns många olika slags orgasmer. Vi är mycket sexpositiva, och uppmuntrar alla att få fler orgasmer, och fler sorters orgasmer – könsorgasmer, helkroppsorgasmer, energiorgasmer, andningsorgasmer, eller vilken slags orgasm man nu föredrar för tillfället. Orgasmer är hälsosamma, härliga och utvecklande, och vi vill gärna expandera begreppet att omfatta flera sorters klimax, snarare än att stänga in orgasmerna i en viss form.

Återigen – allt som sker på kursen är fullt frivilligt och bygger på frihet och trygghet. Det finns alltså inga krav, inga obligatoriska moment – alla är där på sina egna villkor. Alla som går kursen är ju förstås olika, med olika grad av hämningar och förbehåll – somliga är kanske både nudister, exhibitionister och swingers, och andra är väldigt blyga och återhållsamma.

Vi värderar inte. Alla måste få vara precis på den nivå de är och vill vara. Det betyder också att det måste finnas en ömsesidig tolerans och acceptans för alla yttringar. Vi är väldigt noga med att ingen ska känna sig otrygg, eller att man ska känna ett tryck på sig att vara mer modig och utlevande än man vill.

Tunn röd linje

Förekommer det penetration under kursen?
Precis som i svaret på föregående fråga, så finns det självklart många tillfällen då det kan förekomma, om man känner för det. Återigen – sex är inte farligt, utan hälsosamt och skönt, och har man dessutom sex med sin partner så finns ju inga risker för sexuellt överförbara sjukdomar. Med andra ord – visst förekommer det!

Kursen pågår under flera dagar, och eftersom alla är nakna i stort sett hela tiden (åtminstone under kurspassen), och stämningen är väldigt varm, sensuell och tillåtande, så blir kursdeltagarna vanligen betydligt mer öppna och trygga än de brukar, ofta mer än någonsin, och då vågar folk också mer än vanligt.

Vi gör även en del tantriska övningar på kursen, övningar som fokuserar mycket på andning och energiflöden i kroppen. I det passet ingår även möjligheten att pröva en del klassiska tantriska samlagsställningar, för att få pröva och känna direkt hur man kan använda sig av andning, beröringspunkter, kroppsrörelser och ljud för att förstärka den sexuella upplevelsen.

Så visst händer det att kursdeltagare har omslutande, penetrativt sex – men det finns absolut ingen förväntan på att kursdeltagarna skall “prestera” något alls, även om det förstås finns möjlighet för dem som vill att utforska detta – på den nivå man själv vill vara.

Återigen – vi har fått lära oss att sex är skamligt, och något som måste gömmas undan, men detta är bara ett hjärnspöke, en dum idé som hindrar oss från att njuta och flöda som fria individer. Ingen har någonsin dött eller tagit skada av att se någon ha sex, eller bli sedd i en sexuell situation.

Detta är en kurs med stark betoning på sex, och därför vill vi ge alla möjligheter för våra kursdeltagare att få möjlighet att utforska så många aspekter av det sexuella som möjligt, utan förbud och hämningar. Läs gärna den respons vi fått från tidigare kursdeltagare, så blir det tydligt vad de tycker om nivån på kursen.

OBS! Sex är INTE farligt! Sex är hälsosamt, roligt, skönt och kärleksbefrämjande. Och särskilt som kursen är klart parorienterad, så kan vi lätt konstatera att eventuella faromoment är synnerligen små. Det är betydligt farligare att gå uppför en trappa eller över en gata.

Tunn röd linje

Blir det gruppsex?
Nej, inte som ett kursmoment. Vad kursdeltagare gör på eget initiativ, i sina rum, eller i duschen, eller på gräset, eller för den delen i kurslokalen eller någon annanstans, är upp till var och en. Kursen handlar inte om att ha gruppsex, eller att ha en orgie. Men det har hänt i vissa kursgrupper att några har gruppsex på ledig tid, och det har vi inga synpunkter på. Om några fattar tycke för varandra, och vill leka tillsammans, så finns inga hinder för det. Om ni är lagda åt det hållet, förstås. Om alla involverade har givit sitt samtycke finns det inget att invända mot. Och visst kan det vara jättekul att stå ett stort gäng i duschen och tvåla in varandra – sådana aktiviteter uppmuntrar vi förstås, eftersom det är lekfullt, kärleksfullt och skoj.

Att ha sex i andras åsyn, eller se andra älska, kan vara väldigt sexigt och eggande, och till viss liten del finns detta moment med som en möjlighet i kursen, som en bieffekt av att vi på olika sätt utforskar sexualiteten i en grupp.

Livets Goda är en kurs, och det innebär att det är många moment som vi ska hinna med. Det hindrar dock förstås inte att vi har det väldigt skönt och trevligt under tiden.
Det är tvärtom själva meningen med kursen – att bejaka sexuell njutning.
Och – varje par agerar individuellt under kursen, inom sin relation. Inga konstiga överraskningar, alltså. 🙂

Tunn röd linje

Det är lite dyrt för oss som inte har så mycket pengar…
Priset är satt efter våra omkostnader, som oundvikligen blir rätt så höga om man ska bo på ett tjusigt slott, äta och dricka gott, och ha flera personer heltidsarbetande med kursen, samt i arrangemangen runt det hela. Faktum är att flera av våra tidigare kursdeltagare har sagt att vi är för billiga.

Vi vill att detta ska vara en extra lyxig kurs, att deltagarna känner att de faktiskt lägger pengarna på något väldigt speciellt, och att man bor fint. äter gott och blir väl ompysslad. Vi vill därför inte snåla på något. Med andra ord – du får vad du betalar för.

Tunn röd linje

Är detta en fortsättningskurs på er parkurs Gudomlig Njutning?
Vi rekommenderar varmt att man har gått åtminstone någon av våra kurser innan man går denna, som t.ex. vår grundkurs Gudomlig Njutning, eftersom man då kan tillgodogöra sig kursen på bästa sätt. Det handlar inte bara om att ha gått en tantrakurs eller två, utan det faktum att vi har en väldigt personlig stil i hur vi håller kurser, och har man lärt känna oss på kurs tidigare blir det så mycket lättare att hänga med på Livets Goda.

Tunn röd linje

På vilket sätt hör sex och andlighet ihop?
Oj – en stor fråga med ett långt svar. Att frågan över huvud taget behöver ställas är förstås orsakat av många sekler av kyrkligt förtryck och kroppsfientlighet krönt med en massiv sexualskräck.

Men för att svara någorlunda kort och begripligt, så är vi själva helt övertygade om att kropp och själ verkligen inte står i motsats till varandra, utan att kärleksfullt sex och stark närvaro i mötet med en annan människa tvärtom kan vara en oerhört effektiv väg till själslig/andlig utveckling – både individuellt och relationsmässigt.

I alla djupa mystiska religiösa traditioner så är leken och kärleken det högsta, den mest avancerade formen av andlighet, och i många kulturer ser man kopplingen av sex och andlighet som fullkomligt självklar.

En av våra deviser är att skratt och lek är den effektivaste vägen till det djupaste allvaret.
Men detta berättar vi mer om på kursen… 🙂

Tunn röd linje

Vilka är ni som håller i kursen?
Vi heter Calle & Jennie Rehbinder, och du kan läsa mer om oss på sidan Kursledare.

Tunn röd linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Annonser