Respons

Sedan vi började hålla denna kurs våren 2007 har vi haft Livets Goda i Bordeaux 14 gånger fram t.o.m. 2016, och ytterligare en gång, 2018, på ett annat chateau i södra Frankrike.

Vi har förstås fått massor med respons på det vi erbjuder. Ofta är det alldeles överväldigande respons vi får, och en del av det kan du läsa här.

Tunn röd linje

Hej!

Egentligen är det svårt att på ett kortfattat och rättvisande sätt beskriva hur alla händelser och känslor under de dagarna har påverkat så jag har gått och sugit på detta en stund. Det här är mina tankar.

Inramningen var precis så enastående som det beskrivs. Kursmomenten innehöll den nivå av utmaningar och nyheter som gjorde att det klickade 100% positivt för vår del. Vinprovning och lördagsmarknad därtill gjorde en fantastisk minisemester.

Nu är det bevisat – att fantastisk miljö, god mat, kärleksfulla kurskamrater och två enastående kursledare skapar den där stämningen som gör att allt funkar och att spärrar ersätts mot bejakande energi och sexualitet. Återigen har en kurs med er tagit oss långt. När vi nu tittar tillbaka så förstår jag inte riktigt att det gick att åstadkomma så fantastiskt mycket på fyra dagar.

Om C, ”den försiktigt lagda” av oss:
Om någon innan Livets Goda påstått att hon skulle inspireras till att släppa lös så många dolda sidor, våga prova och inspireras, hade jag inte trott på det, och då har jag ändå alltid varit övertygad om att det funnits inom henne – och varit värt att kämpa för att hitta. Det gäller såväl kursmomenten i sig som vad vi alla gjorde tillsammans i övrigt, där hon hittade en sexuell lust och lekfullhet (ja – där är nog kärnan, lekfullhet! hon har börjat se lekfullt på sex, sexigt, sexualitet och allt som hör till).

Om B ”den drivande” av oss:
Hittade någonting i den mottagande delen smisk under festen. Den sensualitet och omtanke som blandades med den energin var bland det häftigaste jag varit med om. Dessutom, bättre givare tror jag inte att jag kunde haft ’första gången’. Det har dessutom haft en lätt kvardröjande känslomässig effekt i vissa avseenden. Det slutar väl med att jag inte är mig själv längre – en del skulle säga att det nog blir till det bättre i vissa avseenden.

Mycket text och ingen av er är min terapeut, men nu när det hela har landat i vardagen kände jag ett behov av att berätta hur betydelsefulla era kurser har varit. Vi är säkert inte först eller sist med den erfarenheten, mycket ligger ändå på oss själva, men ni är fantastiska katalysatorer.

Varma hälsningar

B&C

Tunn röd linje

Hej!

Nu har vi kommit hem och landat i oss själva.
Vill ännu en gång tacka för en underbar vecka i Frankrike, vi är helt lyriska. Ni är så fantastiska och bjuder på er själva vilket gör att vi kan njuta och ha det bra!

L&M

Tunn röd linje

Hej ni sköna!

Vi hade höga förväntningar på kursen och innan vi kom till Frankrike pratade vi mycket om förväntningarna på nya utmaningar, kunna prova på nya sätt att njuta. tänja på våra gränser, närhet och njutning med varandra, tid att reflektera och allt det fick vi. Men mest förväntning hade vi på att det skulle finnas andra intressanta människor att utbyta tankar och erfarenheter med och som en bonus vågade vi oss på att hoppas på att hitta något par för gemensam njutning…. och vi fick allt vi vågat hoppas på. 😘

Väl hemma svävar vi ännu en bit över marken trots vardagen som anfaller, vi är höga på upplevelser och vill tacka er som tror på er och orkar genomföra detta för alla oss nyfikna. Tack. Fortsätt på er väg och fortsätt vara rädda om varandra i allt slit, fortsätt dyrka lek och njutning och dela mer er, vi är många som vill följa er och säkert ännu fler som skulle behöva och vilja om de bara visste att ni fanns…

Hoppas ni hittar ett nytt ställe att fortsätta denna kursen.
Tack än en gång för sköna dagar. Det här skall vi leva gott på in över hösten.

H&A

Tunn röd linje

Kära Jennie & Calle

Tack för fem härliga dagar tillsammans med er på Chateau Garreau och Livets Goda. Det blev en kittlande resa för både kropp och själ in i det innersta av vår relation, kärlek och sexualitet. Vi lärde oss mycket om oss själva och om varandra.
Som kursledare har ni vår fulla beundran. Ni bjöd på er själva på ett fantastiskt vis. Och med kunskap, klokhet, humor, härlig värme och respekt för varje människa tog ni med oss till sådant som förr varit tabu – men som nu blev naturligt, lustfyllt och livsbejakande.

K&L

Tunn röd linje

Hej allesamman!

Hoppas att våren har gjort er gott och inspirerat till skön njutning…. 😉

Vi har nu varit hemma en vecka sedan vi avslutat kursen “Livets Goda” i Frankrike! Flera nya njutare har vi träffat och upplevt massor av kärlek på alla sätt och vis…..

Jag skulle ju gärna beskriva i detalj allt vi varit med om med Calle och Jennie på det vackra slottet med omgivningar. Men det är bättre att ni själva skyndar er och boka en plats till nästa kurs för det här MÅSTE ni uppleva!!!!

På vår kurshelg i februari så öppnades sinnen vi inte visste fanns och jag trodde inte att det kunde bli särskilt mycket nytt att uppleva, nya gränser att passera, och naturligtvis hade jag fel…..

Kärleken till min sköna hustru och känslan är överväldigande av att öppna sinnet för att ge och ta emot kärlek och värme med andra sköna killar och tjejer!

Som vanligt är Calle och Jennie suveräna på att balansera mellan aktiviteter och övningar i den sköna miljön på Chateau Garreau. Allt känns som en stor familj som bara NJUTER! 😉

Nu funderar jag bara på hur vi snarast möjligt kan gå en fortsättningskurs, bara jag får uppleva mer av detta kärleksrus…. 😉

Glöm inte att sprida evangeliet! KÄRLEK ÅT ALLA…. 🙂

Stor KRAM till er alla (-och kom ihåg att andas…) 😀

A & M

Tunn röd linje

Underbara Jennie och Calle,

Tack. Men bara tack räcker inte riktigt ända fram. Dagarna på Garreau är ett minne som hela tiden borrar sig djupare och djupare in i oss. Vi minns alla vackra deltagare, oavsett vilken roll de spelade, varje kropp, varje enskild kroppsdel hos var och en, uppifrån och ner, framifrån och bakifrån. Vi minns alla med förälskelse. Det finns ingen som vi inte har fallit pladask för. Det finns ingen som vi inte längtar intensivt efter.

Tänk bara på den glada allmänna rakningen vid poolen en eftermiddag. Vilken syn, vilken sinnlighet. Tänk bara på den uppsluppna stämningen vid middagarna. Vilket sinnligt och intellektuellt rus. Tänk bara på den härliga förväntan inför varje kurspass. Vilken längtan, vilken pirrande ömhet och kåthet. Tänk bara på alla orgasmer under massage eller slickseminariet. Vilka lustfyllda, brunstfyllda ljud. Tänk bara på all god mat och goda viner. Vilken kulinarisk lust och fägring. Tänk bara på vårt underbara värdpar. Vilken öppenhet och värme. Tack för att ni gav oss allt detta.

Ni lyckades leda detta glada, tillitsfulla och trygga gäng av vackra och sexiga människor till att spränga alla gränser. Ni byggde upp en gradvis ökande spänning, attraktion, nyfikenhet och trygghet. Den försiktiga början med parvis massage, som följdes av övningar där man mer och mer fick röra vid andra och njuta av smekningar från andra än sin älskade partner var något alldeles fantastiskt. Blindbocksövningen var något av det mysigaste vi varit med om. Dittills. Sedan kom den härliga blandningen av de bundna övningarna och de mysiga utflykterna och de glada måltiderna där vi hade all möjlighet att bygga upp en kärleksfull, respektfull och lekfull stämning inom hela gruppen, mellan paren, mellan kvinnorna och männen, mellan kvinnorna och kvinnorna och mellan männen och männen.

Allting ledde fram till den hejdundrande erotiska festen. Många av oss sprängde där gränser som vi aldrig hade trott att vi skulle våga närma oss. Kanske var det bra att strömmen hade gått så att vi inte kunde dansa längre än Calle orkade trumma. Och vad fanns då mer att göra än att tillsammans slänga sig ner i en enda pussig, kramig och kåtig liten hög?

Vi älskar er och vi älskar alla de andra i gänget. Vi tänker ofta på dem med ömhet, glädje och kåthet.

M & P

Tunn röd linje

Hej älskade vänner!

Med risken för att det ska låta väldigt pompöst så har vårt liv förändrats sedan vi gick vår första kurs, Gudomlig njutning. Efter vår vistelse i Bordeaux tillsammans skulle vi vilja säga att det gjort ännu större skillnad. Det har inte bara förändrats vad det gäller njutning mellan oss två eller tillsammans med andra utan allt annat i livet också.
Hur då? Ja det är svårt att beskriva………..öppnare, enklare, roligare, njutningsfullare.
Hmm låter för mycket ……ja kanske, men så är det nog hur man än försöker dämpa känslan.

Gudomlig njutning var en dörröppnare för våra sinnen. Livets Goda var en tillvaro som man vill vara kvar i. Vi har lyckats ganska bra mellan jobb, vardagsproblem och allt det där ni vet. Tänk vad livet skulle kunna vara om man bara fick koncentrera sig på njutning.

Tack för att ni finns. För att ni orkar kämpa för kärlek, sex och gudomlig njutning.

Massor av kramar

A & T

Tunn röd linje

Kära Jennie & Calle

Tack för underbart ljuvliga dagar i Cadillac och omgivningar, med mycket njutning, skratt och kärlek.
Kärleken flödade verkligen från alla och mat och dryck var suveränt ordnat. Vi som blev kvar några dagar fick ytterligare förstärkning av mat, dryck, kärlek och fantastisk samvaro med värdparet och kvarvarande gäster.
Vinprovarrunda och gourmétmåltid på fin restaurang blev ytterligare njutningar.

Vi njöt av varje stund med er och andra par, och toppen i veckan var den erotiska festen då alla bjöd på sig själva och lekte med.
Ni har verkligen lyckats i er planering för kursen, och tack för att ni ordnade ett så fint rum till oss. Vi kommer gärna på Livets Goda II!

A & T

Tunn röd linje

Vi har haft ceremoni här hemma på madrass framför sprakande brasa och levande ljus och druckit vinet, ätit pralinerna och använt leksakerna från välkomstpaketet i vårt rum. Vi mådde gott och utvärderade kursen.

Så här tycker vi:

Dagarna på Chateau Garreau liknade inget annat vi varit med om tidigare. Vi kände oss fria och frimodiga samt trygga med er och resten av gruppen. Vistelsen och kursen talade till och öppnade alla våra sinnen.
Ni ledde oss vidare från den gudomliga njutningen till livets goda på ett enastående sätt.

Vi tackar för all den goda maten, trevliga utflykter och gott värdskap.

Många hälsningar och tack till er båda för en fantastisk kurs och vistelse!
Vi anmäler oss till fortsättningskursen i augusti nästa år!

B&L

Tunn röd linje

Tusen tack för fem mycket trevliga, givande och inspirerande dagar i Bordeaux!!

Vi är mycket nöjda med kursen. Platsen är underbar med de vackra vinodlingarna. Rummen och maten var jättebra!
För vår del var kursen mycket utvecklande. Ni är bra på att bygga upp en trygg stämning och få alla att känna sig väl till mods. Speciellt tyckte vi om helkroppsmassage, blindbocken, den erotiska festen, tantra-övningarna och kärleksgåvan.
För oss gav dessa övningar möjligheten att prova våra gränser, vilket är spännande! Blandningen av övningar och utflykter var perfekt.

Vi vill nu förstås anmäla oss till Livets Goda del 2 på Chateau Garreau. Ser fram emot ännu mer tid i Paradiset.

Många kramar och hälsningar

S&E

Tunn röd linje

Tack för en fantastisk kurs!
Efter kursen har vi i tankarna ofta flyttat oss tillbaka till de underbara dagarna på Chateau Garreau, där vi var förflyttade ut från vardagen till en helt annan värld av idel ädel njutning!

Ni har verkligen lyckats med konststycket att genom kursen locka fram ”djuret” i oss. På något vis så känns det som vårt samliv kan indelas i ”före och efter Garreau”! För vårt förhållande har det betytt att vi kommit varandra mycket närmare. Vi har tillsammans flyttat gränser och känt att det har fungerat.

Kursen har fört upp vår sexuella njutning till en ännu högre nivå än tidigare.
Njuta tillsammans med andra bildade och kåta människor är en ”höjdare” som vi gärna vill uppleva fler gånger, så vi anmäler oss här och nu till fortsättningskursen.

Vi har på kursen träffat många nya vänner med samma önskemål som oss, att ge den sexuella njutningen en ny dimension. Några av dem har vi hopp om att möta som vänner också efter kursen.
Stora kramar och tack till er!

A-H&M

Tunn röd linje

Vi vill tacka för en fantastisk kurs och minnesvärda och härliga upplevelser under Livsnjutarkursen i Chateau Garreau!!
Fortfarande 2 veckor efter hemkomsten upplever vi värmen och positiva vibrationerna från kursen och den trevliga samvaron med alla deltagarna.
Redan då vi hade deltagit på Gudomlig Njutning så var vi tillsammans med många av deltagarna överens om att det vore naturligt med en fortsättningskurs gärna på vacker och sensuell plats i södra Frankrike.
I och med denna kurs har nu uppfyllt och överträffat våra förväntningar på en sådan Livsnjutarkurs.

Vad gjorde denna kurs till en positiv och bra upplevelse:
Ni skapade en trygg och positiv stämning inom gruppen vilket skapade förutsättningar för en sensuell och erotisk stämning.
Spännande lekar och övningar som gav oss möjlighet att utforska våra gränser.
Bra blandning mellan teori och praktiska kärleksövningar.
Härlig matlagning och samvaro inom gruppen
Fantastisk miljö som uppmuntrade till kärlek och erotik

En fortsättningskurs vore något att se fram emot! Vi anmäler oss direkt!!!

Varma och kärleksfulla hälsningar!

A&H

Tunn röd linje

Kärleksbarometern visade högtryck under dessa fantastiska dagar och nätter på Chateau Garreau. Ni två tillsammans har den underbara förmågan att riva murar, öppna upp sinnen och skapa stämningar.

När erotik, kärlek, närhet och värme ostört får blandas i ett mångsidigt givande och tagande, då jäklar, då uppstår det vibrationer!

En av de stora fördelarna med detta kärleksinternat ligger i den täta samvaron alla deltagare emellan. Inga stämningsbrott, den ena aktiviteten glider mjukt in i den andra. Vi upplever det som helt unikt att få njuta denna kärleksfulla närhet mellan oss och till andra människor. Heder också till Lena och Göran för det fina och nära värdskapet.

Skriv upp oss på listan för en fortsättning på Chateau Garreau.

A&B

Tunn röd linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Spara

Annonser