Etiketter

, ,

lg_header_2024_633

Vår härligaste kurs – i södra Frankrike!
För er som är lite mer erfarna, och vill ha mer! 

Nu på en ny plats!
Domaine Les Fougères, Mirmande,
Provence 4-9 september 2024
med Calle & Jennie Rehbinder

Livets Goda är utan tvekan den lyxigaste, mest exklusiva
och njutningsfyllda parkurs vi har att erbjuda.

diverse_collage

I september händer det igen! Då åker vi återigen till södra Frankrike, där vi för 16:e gången i ordningen håller vår extremt njutningsspäckade fortsättningskurs i kärlek och sex för par – Livets Goda!

Vi har hittat en ny kursgårdDomaine Les Fougères – i den lilla vackra medeltida byn Mirmande, i Provence, södra Frankrike. Detta medeltida chateau som blivit kursgård verkar motsvara alla våra önskningar flera gånger om, i allt det vi vill ge på just kursen Livets Goda.

huvudbyggnaden_pool_2

På Livets Goda dyker vi djupt in i kärlekens mysterier – bl.a. genom djupgående praktik av tantriska övningar, olika former av erotisk stimulans, roller och lekar för att förhöja kärlekslivet, med sinnlighetsövningar, erotisk massage, samt en överdådig erotisk fest. Ytterst sett syftar allt vi gör till att du som deltar ska få en fördjupad kärleksrelation, en starkare innerlighet och närvaro, och mer njutning i livet!

Några av de underbaraste upplevelserna som vi brukar erbjuda på vår kurs Livets Goda återkommer vi till även här. Vi varvar tantriska kurspass med fantastiska måltider och spännande utflykter – minst en vinprovning på någon lokal vingård, besök i den vackra byn Mirmande, erotisk fest och mer därtill.

Den medeltida byn Mirmande har blivit utnämnd till en av Frankrikes vackraste byar, och präglas av pittoreska stenhus, som huserar många konstnärer och hantverkare. Väl värd mer än en promenad.

mirmande_collage_1_633

Livets Goda är ett underbart koncept som vi inte gärna vill ändra på alltför mycket. Men nu är vi alltså på en ny plats, som erbjuder nya möjligheter. Med andra ord kan även ni som har varit med förr få uppleva helt nya sensationer om ni hänger med igen!

Det finns alltid nya saker att upptäcka, nya lekar att uppleva, nya människor att lära känna. Man blir aldrig fullärd, aldrig färdig.

domaine_les_fougeres_mat_collage_633

Gårdens kockar ser till att vi får smaka på fantastiska lokala rätter. Vi ska förstås också se till att vinerna passar ihop med maten.

Det återkommande temat är alltid att maximera njutning, genom lek, sköna sinnesintryck, härliga möten, god mat och dryck, vila och kärlek!

Ordet för dessa dagar är sensationer!

domaine_les_fougeres_kurslokal_collage